Fitnes na prostem

Fitnes na prostem najdete pod parkiriščem na Vorančkovci (smer Stara Fužina – Voje). Zaenkrat so postavljene le naprave za fitnes, se pa na tem prostoru načrtuje še postavitev otroških igral, nogometnega igrišča, balinišča in ureditev prireditvenega prostora.

Tukaj se lahko zabavate na soncu in se hkrati naužijete svežega zraka in čudovitega razgleda.

 

 

Več o projektu Fitnes na prostem

Fitnes na prostem je nastal na smetišču “Za zev’nki”, ki ga je pred leti sanirala Krajevna skupnost Stara Fužina – Studor. Zemljišče je Agrarna skupnost Stara Fužina –  Studor dala krajevni skupnosti v brezplačen najem za 30 let.

V sodelovanju s Športnim društvom Avgust Gašperin Stara Fužina smo se odločili, da bomo območje preuredili v športno – prireditveni prostor.

Trenutnim fitnes napravam se bodo v kratkem pridružila tudi igrala za otroke, balinišče in nogometno igrišče. Z ureditvijo vode in elektrike pa bo možno prostor uporabljati tudi za prireditve.

Zaradi svoje nekoliko odmaknjene lokacije z izvrstnim razgledom bo prostor prav zagotovo zaživel kot središče športno – kulturnega dogajanja v Stari Fužini.

Prepričani smo, da je ideja odličen doprinos kakovosti življenja domačinov, hkrati pa odlična dopolnitev turistične ponudbe v Stari Fužini in celo v Bohinju.