Dobrodelni božično-novoletni koncert (19.12.2014)

Toplo ste vabljeni na vsakoletni božično-novoletni koncert. Koncert bo potekal v petek, 19. decembra 2014 ob 19:00 uri v dvorani kulturnega doma v Stari Fužini.

Letos bo koncert oplemeniten tudi z dobrodelno noto, saj bomo vaše prostovoljne prispevke namenili za operacijo Štefana Pekovca, mladega soobčana, ki ima cerebralno paralizo in mu bo tudi naša pomoč omogočila potovanje v ZDA na posebno operacijo.

Sajenje medovitih rastlin trajnic (26. nov 2014)

Ali veste, da ima obstoj čebel poglaviten pomen za pridelavo hrane? Zato moramo skrbeti za njihovo pašo!
Kako? S sajenjem medovitih rastlin.

Gospa Mojca Rehar Klančič bo predavala o sajenju okrasnih in medovitih trajnicah. Izpostavljen bo pomen sajenja medovitih rastlin z namenom zagotovitve dodatnih pašnih virov za čebele in druge opraševalce. Spoznali bomo katere so medovite, okrasne, začimbne, zdravilne, dišavne rastline, ki jih lahko vsak posameznik vzgaja na domačem vrtu.

Zelo zanimivo!

Predavanje bo 26. novembra 2014 ob 17.00 uri v Kulturnem domu v Stari Fužini.
Zaradi lažje organiziranosti vas prosimo, da se prijavite na tel. 045 746 010 do 25.11.2014.

SPECIALIZIRANA PONUDBA NA TURISTIČNIH KMETIJAH (3. 4. 2014)

Kmetijsko svetovalna služba, izpostava Radovljica vabi na predavanje: Specializirana ponudba na turističnih kmetijah, ki bo v četrtek, 3. aprila 2014 ob 15:30 v dvorani Kulturnega doma v Stari Fužini.

Na predavanju boste lahko slišali, kaj je specializirana ponudba na turističnih kmetijah, katere so specializirane ponudbe in o pogojih, ki jih mora kmetija izpolnjevati ob tem.

Predavanje bom pripravila Ana Beden, svetovalka za razvoj dopolnilnih dejavnosti na Kmetijsko gozdarskem zavodu Kranj. Vljudno vabljeni!

FILM JANKA RAVNIKA: V KRALJESTVU ZLATOROGA (14.12.2013)

Brezplačen ogled prvega slovenskega celovečernega filma V Kraljestvu Zlatoroga bo potekal v soboto, 14. decembra 2013 ob 19:00 uri v Kulturnem domu Stara Fužina.

Dogajanje na platnu bo ob klavirju spremljal Jurij Dobravec (Društvo Jarina Bohinj). Večer pripravljamo v sodelovanju z Društvom Jarina Bohinj, Turizmom Bohinj in KS Stara Fužina-Studor.