SPECIALIZIRANA PONUDBA NA TURISTIČNIH KMETIJAH (3. 4. 2014)

Kmetijsko svetovalna služba, izpostava Radovljica vabi na predavanje: Specializirana ponudba na turističnih kmetijah, ki bo v četrtek, 3. aprila 2014 ob 15:30 v dvorani Kulturnega doma v Stari Fužini.

Na predavanju boste lahko slišali, kaj je specializirana ponudba na turističnih kmetijah, katere so specializirane ponudbe in o pogojih, ki jih mora kmetija izpolnjevati ob tem.

Predavanje bom pripravila Ana Beden, svetovalka za razvoj dopolnilnih dejavnosti na Kmetijsko gozdarskem zavodu Kranj. Vljudno vabljeni!

FILM JANKA RAVNIKA: V KRALJESTVU ZLATOROGA (14.12.2013)

Brezplačen ogled prvega slovenskega celovečernega filma V Kraljestvu Zlatoroga bo potekal v soboto, 14. decembra 2013 ob 19:00 uri v Kulturnem domu Stara Fužina.

Dogajanje na platnu bo ob klavirju spremljal Jurij Dobravec (Društvo Jarina Bohinj). Večer pripravljamo v sodelovanju z Društvom Jarina Bohinj, Turizmom Bohinj in KS Stara Fužina-Studor.

BOŽIČNO NOVOLETNI KONCERT V STARI FUŽINI: 20. 12. 2013

Krajevna skupnost Stara Fužina – Studor, JZ Turizem Bohinj in GD Bisernica vas prisrčno vami na že tradicionalni Božično – novoletni koncert v kulturni dom Stara Fužina.

Koncert se prične od 19:00 uri. Nastopali pa bodo: Gorenjski kitarski orkester, Ženski pevski zbor KD Bohinj in godalni orkester KD Stična. PO koncertu sledi zabava z ansamblom Gorenjski zvoki.

Prikazani vpisi od 1 do 5 od skupno 89

SPREMEMBA PRI 6. KONCERTU TORKOVIH VEČEROV

Jutri, 13. avgusta 2013, vas vabimo na šesti torkov večer na katerem boste lahko zaplesali ob vižah Ansambla Netopir (do spremembe programa je prišlo zaradi bolezni v Tamburaški skupini Kašarji). V primeru slabega vremena bo koncert v dvorani doma.

FILMSKI VEČER V STARI FUŽINI: OGENJ V ALPAH (10.08.2013)

Društvo za varstvo Alp Cipra Slovenija, Planinska zveza Slovenije in Triglavski narodni park v sodelovanju s Turizmom Bohinj in Krajevno skupnostjo Stara Fužina – Studor vas ob mednarodnem dogodku Ogenj v Alpah vabimo na filmski večer v soboto, 10. avgusta 2013, ob 20.30 uri, pred kulturnim domom v Stari Fužini v Bohinju.

Obiskovalci si boste lahko ogledali filma Planšarstvo v Bohinju: Pašna srenja Studor-Stara Fužina (1979) in Sfinga (2011). Projekcija filmov bo na prostem, v primeru slabega vremena pa v dvorani kulturnega doma.

Prikazani vpisi od 6 do 10 od skupno 89

DNEVI POHODNIŠTVA V BOHINJU: 13.09. – 13.10.2013

Toplo vabljeni na bogat program v okviru Dnevov pohodništva, ki bo letos potekal cel mesec in sicer od 13. septembra do 13. oktobra 2013. V Kulturnem domu Stara Fužina bosta potekala dva brezplačna dogodka in sicer:

- v soboto, 21.09.2013 ob 20:00 uri: predvajanje filma Zadnji tovor – Zgodbe iz čebelnjaka (2004, 50 minut, produkcija Studio Alp in TV Slovenija, režiser Matjaž Fistavec) ter

- v sredo, 09.10.2013 ob 19:00 uri: delavnica z naslovom Kako se domačini strinjamo z izvajanjem rekreacije v Triglavskem narodnem parku na območju Bohinja (pod vodstvom mag Renate Mavri).

PREDAVANJI O ZDRAVJU IN ZDRAVI PREHRANI (17. IN 31. 3. 2014)

Za lažjo organizacijo vas prosimo, da se prijavite na tel: 04 574 60 10 ali preko e-maila: info@bohinj-info.com, vsaj 2 dni pred predavanjem. Predavanji bosta potekali v Kulturnem domu v Stari Fužini.

1. predavanje: Naj misli in hrana postanejo naše Zdravilo (17. 3. 2014 ob 18:00)

2. predavanje: Nismo to kar pojemo, temveč to kar prebavimo, asimiliramo in izločimo (31. 3. 2014 ob 18:00)

Namen in cilj predavanj je na zabaven, enostaven in prisrčen način podeliti znanje in izkušnje, ki jih posamično ali skupaj pridobivava na poti k bolj zdravemu in bolj polnemu življenju. Najin vidik in filozofijo zdravega načina življenja želiva približati VSEM, ki želite izboljšati svoje zdravje in počutje ter VAS spodbuditi, da se začnete poslušati in imeti radi. Popeljala vas bova v svet metafizičnih zakonov narave in predstavila delovanje energetskega telesa, razložila osnove teorije 5ih elementov v tradicionalni kitajski medicini (TKM), poudarila zdravje prebavnih organov, obravnavala teme s področja BaZi astrologije, diagnostike obraza, psihosomatskih razlogov bolezni, uporabe super živil, ekološke pridelave hrane in še in še. Vsa znanja pridobivava z izmenjavo izkušenj, udeležbo na predavanjih, tečajih ter seminarjih po Sloveniji in v tujini. Vsake sleherne stvari se lotiva iz srca ter delujeva s strastjo in namenom, da se združimo in pomagamo eden drugemu, saj skupaj zmoremo več! Zatorej zelo, zelo prisrčno vabljeni na zabavna srečanja, midva se že skrajno veseliva! Se vidimo!

MAJA NOVAK: popotnica, nutricionistka, učenka metafizike, daoističnih praks in BaZi astrologije

JAN BIZJAK: bodoči dr. agronomije, raziskovalec, ljubitelj narave in življenja