Poljub v Bohinju in lepe nagrade

Turizem Bohinj je v marcu pričel s prikupno akcijo, kjer lahko vi, vaši prijatelji ali gostje s fotografijo poljuba, ki jo objavite svojem na Facebooku ali Instagramu z oznakama #BohinjKiss in @LakeBohinj, pridobite luštne nagrade.

Več o nagradni igri pa si lahko ogledate na:

Ski bus Bohinj in druge novice

V nadaljevanju si lahko preberete novice Turizma Bohinj, ki vključujejo zanimive informacije in povezave za vas in vaše goste: 

Obveščamo vas, da bo z jutrišnjim dnem, 20.1. 2017, pričel voziti smučarski avtobus tudi na Pokljuko, Soriško planino in Srednjo vas za smučišče Senožeta. Vozni red na povezavi: BOHINJ SKI BUS.

Partnerji Turizma Bohinj oz. njihovi gostje imajo vse prevoze s ski busom brezplačne. Podpisniki partnerskih pogodb, ki še niste prevzeli čip kartic za brezplačno koriščenje ski busa, jih lahko dobite pri nas vsak delavnik med 8. in 15. uro. Gosti brez kartic ne bodo upravičeni do brezplačnega prevoza.

Gostje ponudnikov, ki se še niste odločili za podpis nove partnerske pogodbe, lahko koristijo ski bus vendar znaša cena dnevne vozovnice 5 EUR na osebo za vse relacije ski busa (razen za otroke do 12. leta, ki imajo prevoze brezplačne).

Continue reading

Silvestrovanje na prostem v Stari Fužini

Vabljeni na že drugo silvestrovanje na prostem (31.12.2016 od 20.ure – 4. ure zjutraj) pred Kulturnim domom v Stari Fužini. Obeta se vam čudovit večer s Skupino Nalet in ognjemetom. Silvestrovanje omogočata sponzorja Okrepčevalnica Ančka in Gostilna Mihovc, ki bosta poskrbela tudi ka pijačo in jedačo.