Ski bus Bohinj in druge novice

V nadaljevanju si lahko preberete novice Turizma Bohinj, ki vključujejo zanimive informacije in povezave za vas in vaše goste: 

Obveščamo vas, da bo z jutrišnjim dnem, 20.1. 2017, pričel voziti smučarski avtobus tudi na Pokljuko, Soriško planino in Srednjo vas za smučišče Senožeta. Vozni red na povezavi: BOHINJ SKI BUS.

Partnerji Turizma Bohinj oz. njihovi gostje imajo vse prevoze s ski busom brezplačne. Podpisniki partnerskih pogodb, ki še niste prevzeli čip kartic za brezplačno koriščenje ski busa, jih lahko dobite pri nas vsak delavnik med 8. in 15. uro. Gosti brez kartic ne bodo upravičeni do brezplačnega prevoza.

Gostje ponudnikov, ki se še niste odločili za podpis nove partnerske pogodbe, lahko koristijo ski bus vendar znaša cena dnevne vozovnice 5 EUR na osebo za vse relacije ski busa (razen za otroke do 12. leta, ki imajo prevoze brezplačne).


Naj vas spomnimo, da prihodnji teden (do 29. 1.) še velja posebna ponudba smučišča Vogel – brezplačne smučarske vozovnice za otroke do 14. leta. Takoj naslednji teden prične veljati ponudba z brezplačnimi vozovnicami za seniorje, v mesecu marcu teden brezplačne smuke za dame in po 13. marcu brezplačna smuka za vse. V lanski sezoni je bilo v tem terminu prodanih največ smučarskih paketov, število nočitev pa se je v primerjavi z letom prej povečalo za več kot 50%, v veliki meri tudi na račun ugodnih smučarskih paketov.

Smučišče Soriška planina, do katerega letos prav tako vozi ski bus, nudi partnerjem Turizma Bohinj 10% popusta na dnevno in poldnevno ter po novem tudi na  4-urno vozovnico, kar je zelo primerno za goste, ki bodo koristili ski bus, ki pripelje na Soriško planino ob 10. uri in se vrača ob 15. uri. Gostom s ski kartico nudijo celo 50% popusta na 2-urno smučarsko vozovnico.

Enak popust (10%) velja za partnerje Turizma Bohinj tudi na smučišču Senožeta za dnevne in tedenske vozovnice, gostom s Ski kartico pa celo brezplačno nočno smuko in 50% popusta na poldnevno smučarsko vozovnico. 10% popusti na Soriški planini in Senožetih veljajo na podlagi naročilnice Turizma Bohinj – partnerji jih lahko prevzamete pri nas.

Ski bus odslej vsak dan vozi tudi na Pokljuko. Na območju Športnega Centra Triglav so sicer letos uvedli plačljivo uporabo tekaških prog, vendar imajo gostje partnerjev Turizma Bohinj na podlagi Ski kartice uporabo le teh brezplačno.

Ponovno vabimo vse ponudnike, ki se še niste odločili, da postanete partner Turizma Bohinj in s tem svojim gostom v zimski sezoni omogočite brezplačne prevoze in popuste pri smučarskih vozovnicah, hkrati pa tudi številne druge popuste, ki jih prinaša nova  Ski Bohinj kartica.

Stanje na smučiščih si lahko pogledate na povezavi: Trenutne razmere

Dodaj odgovor